A pomyślałem sobie że i ja podzielę się z Wami moim szczęściem. W dniu 2 kwietnia o 12.20 urodziła nam się Córeczka. Kornelia ważyła 3410 gr mierząc 54 cm i otrzymała 10 pkt Apgara. Po kilku dniach oczekiwania w szpitalu na zmniejszenie się żółtaczki jesteśmy już w domu. Położne nie mogły się nadziwić jak taka drobna osoba jak moja Żona urodziła naturalnie :lol:
Ech jakie to zajebiste uczucie mieć taką małą damę obok siebie.....aż nie mogę się na nią napatrzeć. :szeroki_usmiech
A oto osóbka o której piszę:
Gratulacje Ja też posiadam jedną córkę. 26 marca skończyła rok. Zona wyszła do domu po 1 dniu córka też dostałą 10 punktów ważyła 2850 i miała 51cm. A teraz to cwaniak jak nie wiem
w sumie nie mam porównaniu bo to nasze 1wsze dziecko ale ja totalnie odjechałem na Jej punkcie, mogę wpatrywać się w Nią godzinami.
Oczywiście byłem z Żoną przy porodzie i odcinałem pępowinę.....każdemu facetowi życzę takiego doświadczenia. Dobry test na twardziela :lol:
Nawet nie wiecie jakie to miłe usłyszeć od Żony po porodzie "byłeś drugą położna"
Dziękuję wszystkim.
piernik, gratulacje dla Was
Zazdroszczę Ci bycia i wytrzymania przy porodzie Mnie to czeka za niecałe dwa tygodnie i tak się zastanawiam czy też będę taki dzielny
Wszystkiego najlepszego GRATULACJE dla całej rodzinki.Ciesz się chwilą,jak podrośnie to się zacznie,moja ma trzy latka jest kochana( jedynaczka)teraz rządzić próbuje. :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez mecholl
Zazdroszczę Ci bycia i wytrzymania przy porodzie Mnie to czeka za niecałe dwa tygodnie i tak się zastanawiam czy też będę taki dzielny
Ja też byłem przy porodzie chodź zarzekałem się,że nigdy w życiu nie będę,po wejściu na porodówkę wszystko się zmienia,a chęć ujrzenia dziecka staję sie tak silna,że człowiek o wszystkim zapomina. :lol:
Jeszcze raz Gratulacje i sorry za OT
Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz jak pomogłem to daj punkcik sprzęgło od G 60
Komentarz